Om os

Om BamBody

Bambody blev til som et ønske om at påvirke tøjindustrien væk fra den miljøskadende produktion, og over i en mere bæredygtig retning. Tøjet skulle være for den brede masse (undertøj), samtidigt med at vores stringente krav om økologi og bæredygtighed blev opretholdt (Bambus).
Vi ønskede at bevise, at det er muligt at producere økologisk og bæredygtig, og samtidigt opretholde gode forbrugerpriser og et højt stofkvalitet. Med BamBody har vi testet og bevist vores tese, nu er det din tur som forbruger at påvirke resten af tøjindustrien.

Prisen:

Vi har med vores priser bevist at det er muligt at producere økologisk og bæredygtigt, og samtidigt opretholde meget venlige forbrugerpriser. Med BamBody får du rigtig meget kvalitet og holdbarhed for pengene.

Bæredygtigheden:

Køb Bambody med god samvittighed. Den bæredygtige tankegang følges lige fra råmaterialer (økologisk bambus), og produktion (Closed Loop), til indpakning (genbrugspap), og meget mere. Kvaliteten af stoffet, og styrken af bambusfibrerne øger holdbarheden, og følger den bæredygtige filosofi, som er grundlaget bag BamBody.

Kvaliteten:

GSM eller G/M2 er udtryk for den kvalitet du finder i det tøj du køber, og står for “gram stof per m2 tekstil”. BamBody tekstiler er fabrikeret med 260 gsm, et ganske højt tal for undertøj, hvor det er alment med et gsm på 130. Du kan læse meget mere om GSM, og hvorledes at tekstilets koncentration af stof er branchens #1 brugebare værktøj til at måle kvalitet og holdbarhed. Bambody pryder sig med et gsm på 260, og er en god sikring for at tøjet er komfortabelt og holdbart.